Najnovšie recenzie zo sekcie Maliarske stojany
Skvelí stojan.
Už druhý som kúpila spĺňa predstavu aj potreby
Kvalitný materiál.
- výborne funkčný
- krásne spracovaný
- prírodné drevo
Vynikajúci stojan na maľovanie. Ale ja ho po drobnej úprave (odstránil som magnetku) používam ako stojan pod notebook :)
- Dobrý a kvalitný
- Jednoduchá montáž
- Kvalitné spracovanie
- Drží pevne ako má
- Zároveň je perfektnou dekoráciou
Trošku menší ako som čakala, ale dobrý, stabilný, 60x40 cm obraz akurát sedí
Stojan je fajn, ale v balení chýbalo 8 základných skrutiek, hoci v návode je uvedené, že sú súčasťou balenia... bez nich sa stojan poskladať nedá. Musl som si ich zabezpečiť sám.
- štilovy za rozumnu cenu
- nutne zmontovať, zle naznačene miesta skrutiek
ok
Za tú cenu super
Žiaľ poľský výrobok, nekvalitný návod, nekvalitné náradie, určite pri vedomosti poľského bordelu - nekupujem
- Praktický
Šikovný, ľahký stojan na rôzne príležitosti.
Super cena aj tovar.
- Kvalitné prevedenie stojana, ktoré dáva predpoklad dlhého používania aj u profesionálnych maliarov.
Pre väčšinu aj amatérskych maliarov, sú farby a štetce, ktoré sú súčasťou dodávky - stojana nevyhovujúcej kvality a aj ja ich len vyhodím. Kvalita stojana to však kompenzuje.
- slabšia bočná stabilita stojanu.
Dobrá manipulácia pri prestavovaní, kvalitné vyhotovenie drevenej konštrukcie.
- Problemy s montovanim
Drziak na obraz bol rozpadnuty- bolo ho treba s novými navrtanými šrobmi pripevniť; do dolnej držiacej tyce nesedel šrob, bol cca o 1,5 cm dlhši, čo znamenalo, že vôbec nesplnil účel. Šrob sme museli skrátiť a urobiť nové závity. Ak by manžel bol menej remeselne zdatný, stojan by nebol zmontovaný.
Z uvedeneho dôvodu neviem či mám produkt odporúčať alebo nie napriek tomu že konečný efekt je výborný a stojan je stabilný.
T
- Pekne spracovanie
- Miestami odštepene z rohu (možno zlá manipulácia, či preprava)
- Môj kus nebolo možné poskladať
- Čakala som menej kvalitný stojan vzhľadom k cene, ale kvalita produktu ma milo prekvapila.
- žiadna
Kvalita produktu veľmi dobrá pri nízkej cene.
Zobrazujem 21 - 40 zo 43 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »